Το «Πάμε Πακέτο» επιστρέφει σε νέα ημέρα και ώρα

Νέα «καρφιά» της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τον ALPHA: «Μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά…» (Vid)

Όλα όσα είπε μέσα από βίντεό της.

Το παρασκήνιο του τέλους της συνεργασίας της με τον ALPHA αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το κανάλι το καλοκαίρι σε μία απόφαση που συζητήθηκε στο τηλεοπτικό τοπίο. Όπως είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η διακοπή της εκπομπής της ανακοινώθηκε τηλεφωνικά.

Όπως σημείωσε μέσα από το κανάλι της στο youtube: «Επειδή διεκόπη βιαίως η επικοινωνία αυτή που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν σπουδαία επικοινωνία, βαθιά επικοινωνία, επικοινωνία εμπιστοσύνης και αγάπης που την είχαμε χτίσει με πολύ κόπο και πολλή αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια, τα 14 που ήμουν στο τιμόνι του Πάμε Πακέτο. Γι’ αυτό θέλησα να δημιουργήσω καινούργια κανάλια επικοινωνίας, αυτή τη δίοδο επικοινωνίας, τον τρόπο, μέσα από το youtube» εξηγεί στο σχετικό βίντεο η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Εκεί, στα μέσα Αυγούστου μου ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή σταματάει. Και μάλιστα μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά, δεν εκλήθην καν σε ένα γραφείο για να τα κουβεντιάσουμε. Μου το ανακοίνωσε ένας άνθρωπος που δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, ξέρω απλά τη θέση που είχε εκεί, έτσι ονομαστικά, χωρίς να έχουμε κάνει ποτέ επαφή διά ζώσης. Έτσι θεώρησαν ότι έπρεπε να με ευχαριστήσουν για τα χρόνια της συνεργασίας μου εκεί που ήταν πάνω από 17 και μόνο επιτυχίες είχε αυτή η συνεργασία», ενώ σε άλλο σημείο σχολιάζει: «Η αλήθεια είναι ότι, αν παραμέναμε στο κανάλι με την ομάδα μου, ίσως να υπήρχαν προσκόμματα στη λειτουργία της εκπομπής γιατί απ’ ό,τι βλέπω κόβουν τα μπάτζετ εκεί συνεχώς, το κανάλι δεν είναι πρώτο, όπως ήταν, είναι τέταρτο αυτή τη στιγμή, και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό».