Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει «deal» κι επιστρέφει με αλλαγές! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Επιστρέφει το «Deal» στο πρόγραμμα του ALPHA

Το κανάλι δίνει μάχη για να επιστρέψει στην κορυφή.

Σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται στο πρόγραμμα του ALPHA.

Το κανάλι που πέρασε εξ’ ολοκλήρου στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, έχει πέσει στα νούμερα τηλεθέασης. Ενώ πέρσι βρισκόταν στην κορυφή, φέτος είναι στην 4η θέση με αρκετή απόσταση από τους ανταγωνιστές του.

Ήδη πάντως στο πρόγραμμα του καναλιού έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές προκειμένου να υπάρχει τόνωση στις επιδόσεις. Όπως σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» στο πρόγραμμα του ALPHA θα επιστρέψει το «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι θα μπει και πάλι στο πρόγραμμα όπου θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα, από το νέο έτος.

Ο δημοσιογράφος δε διευκρίνισε αν κόβεται το «Πάνω Κάτω», ωστόσο κατά καιρούς δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το τηλεπαιχνίδι που το αντικατέστησε θα βγει από το πρόγραμμα. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, από τη νέα χρονιά θα μεταδίδεται και το «Super Deal» όπου θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και θα μοιράζει μεγάλα ποσά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πλαίσιο των αλλαγών που συντελούνται στο κανάλι έχει ήδη κοπεί η σειρά «Αστέρα στην άμμο» που μεταδιδόταν κάθε μεσημέρι. Έχει ακόμη αλλάξει η ώρα του «Divided» ενώ μειώθηκε η διάρκεια κάθε επεισοδίου της σειράς «Έρωτας Μετά» για να μην έρχεται σε μετωπική με τις «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1.