«Δεν θα ζήσω»: Πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς» αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στα πρώτα γυρίσματα (Vid)

«Δεν θα ζήσω»: Πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς» αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε στα πρώτα γυρίσματα (Vid)

Τι συνέβη στο ξεκίνημα των γυρισμάτων της σειράς.

Για το ξεκίνημα των γυρισμάτων του «Καφέ της Χαράς» πριν 16 χρόνια μίλησε στο Dot η Τζόυς Ευείδη.

Για πρώτη φορά η πρωταγωνίστρια της σειράς που επιστρέφει μίλησε για ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες γυρισμάτων. Ένα πρόβλημα που δεν φάνηκε στα πρώτα επεισόδια της σειράς αλλά ταλαιπωρούσε πολύ καιρό την ηθοποιό.

«Το 2003, στα πρώτα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς, ήμουν τούμπανο, πρησμένη. Είχα τότε ένα θέμα με τον καλό μου και μου έκανε πάρα πολύ καιρό μούτρα. Και είχα τέτοια πίεση γιατί δούλευα και σαν το σκυλί μέρα και νύχτα και μου είχε βγει ένα δερματικό, φρικτό. Του τρελού το δερματικό, ξαφνικά εκεί που καθόμουν, ήταν σαν να παίρνεις καυτό τσάι και να μου το πετάς στη μούρη.

Και γινόταν η μούρη μου κόκκινη κι έκαιγε. Το ένα μάγουλο ή το μπούτι μου ή η γάμπα μου, εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανέναν λόγο. Το αίσθημα ήταν σαν να μου πετάς καυτό νερό, τρελό τσούξιμο. Ήταν αυτοάνοσο δερματικό που προέκυψε από το στρες».

Οι παρουσιαστές του Dot ρώτησαν την ηθοποιό πώς το αντιμετώπισε και τι τη γλύτωσε με την τηλεοπτική «Σταυρούλα να απαντάει:

«Έτρεχα σε δερματολόγους, είχα μπλέξει με έναν και με κατέστρεψε γιατί με “πλάκωσε” στις κορτιζόνες κι έγινε τούμπανο. Νόμιζα θα πεθάνω, ταχυκαρδίες, ξυπνούσα κι έλεγα “δεν θα ζήσω, δεν θα ζήσω”. Ο Χάρης Ρώμας με έσωσε. Πήγα σε ομοιοπαθητικό και σώθηκα. Πέρασα, όμως, ένα σαββατοκύριακο, πώς δεν πήγα στο Δρομοκαϊτειο».