Πότε θα βγει ξανά στον αέρα το Mega

Αυτή είναι η τριάδα της πρωινής ενημέρωσης του Mega

Τρία πρόσωπα θα κρατούν τα ηνία της ενημέρωσης του πρωί.

Σε φάση σχεδιασμού βρίσκεται το πρόγραμμα του Mega.

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα κάνει πρεμιέρα στις Αρχές του 2020 χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία. Ήδη πάντως οι ιθύνοντες του καναλιού δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στην ώρα που πρέπει.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό στο κανάλι θα κυριαρχεί η ενημέρωση. Θα υπάρχουν βέβαια και πινελιές ψυχαγωγίας αρχικά με επαναλήψεις σειρών του Mega κι αφότου έχει γίνει συμφωνία με τους δημιουργούς.

Η ενημέρωση θα ξεκινά πολύ νωρίς το πρωί.

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος είναι το πρόσωπο που θα κρατάει τα ηνία της πρωινής ενημέρωσης του καναλιού. Ο δημοσιογράφος ήταν μέχρι πέρσι στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και έχει εμπειρία από την συγκεκριμένη ζώνη όπου επικρατεί σημαντικός ανταγωνισμός.

Στα σχέδια των ανθρώπων του καναλιού ήταν να πλαισιωθεί με άλλους δημοσιογράφους προκειμένου να μην υπάρχει μόνο ένα πρόσωπο. Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη στο protothema.gr ο Θανάσης Φουσκίδης και η Τζίνα Μοσχολιού είναι οι δύο δημοσιογράφοι που θα βρεθούν στην πρωινή ενημέρωση του καναλιού. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που εμφανίζονταν και στο One, το διαδικτυακό κανάλι της Alter Ego.