Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες εξαφανίζουν τον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση εβδομάδας: Συνεχίζουν να σαρώνουν οι «Άγριες Μέλισσες»

Οι εντυπωσιακές επιδόσεις της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Είναι χωρίς αμφιβολία η επιτυχία της χρονιάς.

Οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 έχουν εξαφανίσει τον ανταγωνισμό ενώ κάθε μέρα διαλύουν το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Η σειρά εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Δεν είναι τυχαίο ότι και τα τέσσερα επεισόδια που μεταδίδονται κάθε εβδομάδα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πιο δημοφιλών προγραμμάτων κάθε εβδομάδα. Έτσι συνέβη και την εβδομάδα που μας πέρασε όπου η σειρά με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου μονοπωλεί την πρώτη τετράδα.

Στις επόμενες δύο θέσεις είναι το «The Voice» που συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.

Το talent show του ΣΚΑΪ παρά τις αλλαγές που έγιναν εξακολουθεί να κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού. Στην πρώτη οκτάδα είναι και δύο επεισόδια του GNTM, που παρά τον υψηλό ανταγωνισμό έχει διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά του.

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκεται ένα επεισόδιο της σειράς «Οκτώ Λέξεις» αλλά και το επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Στην 20άδα βρέθηκε για πρώτη φορά το «The Final Four» με το επεισόδιο του τελικού ενώ υπάρχουν και τρία επεισόδια του «Τροχού της τύχης» στο Star.

Τηλεθέαση εβδομάδας: Συνεχίζουν να σαρώνουν οι «Άγριες Μέλισσες»