Άγριες Μέλισσες: Σε αυτούς τους ηθοποιούς είχε γίνει πρόταση για το αρχικό καστ (Vid)

Οι «Άγριες Μέλισσες» βγαίνουν εκτός συνόρων

Τα σχέδια του ΑΝΤ1.

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς.

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 κέρδισε το κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Κάθε επεισόδιο της σειράς σημειώνει σταθερά πάνω από 30% τηλεθέαση ενώ έχει «συντρίψει» κάθε είδους ανταγωνισμό που βρέθηκε απέναντί του.

Οι «Άγριες Μέλισσες» όπως και άλλα πρωτότυπα φορμάτ του ANT1 θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Όπως αναφέρει η Realnews το κανάλι του Αμαρουσίου φιλοδοξεί να αναπτύξει πρωτότυπα σενάρια τα οποία θα «ταξιδέψουν» εκτός συνόρων.

Θυμίζουμε ότι ήδη το κανάλι έχει ιδρύσει τη δική του σχολή σεναρίου.

Αιχμή του δόρατος σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι η σειρά «Άγριες Μέλισσες». Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 με την σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου παρουσιάστηκε και στο πρόσφατο τηλεοπτικό παζάρι των Καννών όπου προβλήθηκαν τα πέντε πρώτα επεισόδια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις «Άγριες Μέλισσες» περίπου 15 κανάλια και εταιρείες παραγωγής του εξωτερικού. Οι συγκεκριμένοι σταθμοί ενδιαφέρονται είτε για αξιοποίηση του σεναρίου ως φορμάτ για adaptation στην εκάστοτε χώρα, είτε για μετάδοση της σειράς με dubbing, κυρίως σε χώρες της Ευρώπης όπου είθισται η μεταγλώττιση σε όλα τα έργα μυθοπλασίας.