Πρεμιέρα για το «Φως στο Τούνελ» - Πότε επιστρέφει;

Νεκρός ο 34χρονος ηθοποιός που θα έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη

Τι ερευνούν οι αρχές στην περίεργη αυτή

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ η οικογένειά του είχε ήδη ξεκινήσει έρευνες σε συνεργασία με το «Φως στο Τούνελ» για να τον βρει.

Η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός νεαρού ηθοποιού από το Περιστέρι, μες τη νύχτα της Αθήνας με το αυτοκίνητο του, είχε την πιο τραγική κατάληξη. Ο Στράτος Βαλσαμίδης 34 χρόνων, έγινε πρωταγωνιστής σε ένα αστυνομικό θρίλερ.

Όπως αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη στο anikolouli.gr ανήμερα της γιορτής του ήταν σαν να έδωσε μια τελευταία «παράσταση» για να εισπράξει το πιο δυνατό χειροκρότημα. Βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, μια βδομάδα μετά την εξαφάνιση του.

«Έχουμε σοκαριστεί από την είδηση του θανάτου του Στράτου ανήμερα της γιορτής του γιατί θα τον αναζητούσαμε απόψε με τη μητέρα του και την αδερφή του. Έχουμε συγκεντρώσει και στοιχεία για αυτή την περίεργη υπόθεση και έχουμε εικόνες από βίντεο. Μας ζήτησε η οικογένειά του να συνεχίσουμε την έρευνα γιατί πιστεύουν ότι κάποιοι αφαίρεσαν τη ζωή του Στράτου και τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε. Θα τα δούμε όλα απόψε όπως και την έρευνα των ιατροδικαστών», δήλωσε η δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο του Alpha.

Νεκρός ο 34χρονος ηθοποιός που θα έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη