Τον «έκοψαν» και τον αντικαθιστούν: Ανεβαίνει κανονικά το «Ζητείται Ψεύτης» χωρίς τον Μάρκο Σεφερλή

Τι συμβαίνει με τον Μάρκο Σεφερλή και την εκπομπή του στον ΑΝΤ1

Ποιο είναι το μεγάλο εμπόδιο για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Μέσα στα σχέδια των ανθρώπων του ΑΝΤ1 ήταν και μία σατιρική εκπομπή με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έχει ισχυρούς δεσμούς με το κανάλι αφού εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά την τηλεοπτική του καριέρα. Γνωστός για το χιούμορ του ο Μάρκος Σεφερλής αποτελεί και χρόνια από τους πλέον δημοφιλής ανθρώπους του θεάτρου και της επιθεώρησης.

Όπως φαίνεται όμως δε θα δούμε τη σατιρική του εκπομπή στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο «Έθνος της Κυριακής» οι πολλές υποχρεώσεις του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο καθιστούν αδύνατη αυτή τη συνεργασία.

Όπως επισημαίνεται σχετικά οι σχέσεις του ηθοποιού με το κανάλι παραμένουν άριστες.

Μάλιστα είναι στις προθέσεις του ΑΝΤ1 να αγοράσει τα δικαιώματα της νέας του ταινίας. Σημειώνεται ότι ο Μάρκος Σεφερλής αυτή την περίοδο, ο Μάρκος Σεφερλής πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Hairspray». Ένα αληθινό πάρτι με υπέροχα τραγούδια και χορογραφίες που γεμίζει τη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ, σε μια υπερπαραγωγή με 30 ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και ζωντανή ορχήστρα, σε απόδοση κειμένου, στίχων και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου.

Στο «Hairspray» εκτός από τον Μάρκο Σεφερλή, συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Κώστας Κόκλας, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Παναγιώτης Πετράκης, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Σούσουλα, Άννα Φιλιππάκη, Βαρβάρα Νεμπή, Μαριάννα Γερασιμίδου και ο Βαγγέλης Κακουριώτης.