Ελένη Μενεγάκη: Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για την πρεμιέρα της

Αυτά θα προτείνει ο ALPHA στην Ελένη Μενεγάκη

Πότε θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι οι δύο πλευρές.

Ένα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν την τηλεοπτική αγορά είναι αυτό του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι το 2020 με συμβόλαιο με τον ALPHA και όπως είναι λογικό γύρω από το όνομά της γράφονται πολλά σενάρια. Το μόνο δεδομένο είναι ότι ο ALPHA έχει τον πρώτο λόγο αφού οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο. Τότε θα ξεκαθαρίσουν πολλά όσον αφορά τις προθέσεις και του καναλιού αλλά και της παρουσιάστριας που μέχρι σήμερα τηρεί σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr ο ALPHA είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε αλλαγή ζώνης ζητήσει η Ελένη Μενεγάκη.

Η ωραία Ελένη αποτελεί κεφάλαιο και για το κανάλι και για την ελληνική τηλεόραση ωστόσο μπορεί να θεωρεί ότι έχει κορεστεί στην μεσημεριανή ζώνη. Βασικό θέμα ωστόσο της ανανέωσης του συμβολαίου της θα αποτελεί το οικονομικό.

Προθέσεις της νέας διοίκησης Βαρδινογιάννη είναι να γίνουν περικοπές σε υψηλά συμβόλαιο και η Ελένη Μενεγάκη δε θα αποτελούσε εξαίρεση. Σύμφωνα με το enimerosi24.gr ο σταθμός θα προτείνει σημαντική περικοπή στο συμβόλαιό της, με τις αποδοχές της να φτάνουν στο 1/3 των σημερινών.

Πρέπει να πούμε βέβαια ότι ήδη έχουν ξεκινήσει φήμες σχετικά με το μέλλον της. Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση για το νέο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη.