Διεθνής κατακραυγή! Το φιάσκο του GNTM έφτασε ως την Αμερική και το America' s Next Top Model

Διεθνής κατακραυγή! Το φιάσκο του GNTM έφτασε ως την Αμερική και το America’ s Next Top Model

Δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητο και αυτό το φιάσκο.

To φιάσκο του τελικού του GNTM δεν μπορούσε να αφήσει τους θεατές του χωρίς διαμαρτυρίες, αφού για δεύτερη συνεχή χρονιά συνέβη το ίδιο πράγμα. Το σύστημα ψηφοφορίας κατέρρευσε.

Αυτήν την φορά όμως είχαμε ως αποτέλεσμα να κερδίσουν δύο κορίτσια αφού οι κανόνες άλλαξαν την τελευταία στιγμή με το κοινό που είδε ή να μην προσμετράται η ψήφος του ή να μην μπορεί καν να ψηφίσει, να γίνεται έξαλλο και να καταγγέλλει το γεγονός μέχρι και στην Tyra Banks.

Η παρουσιάστρια επί πολλά χρόνια του America’ s Next Top Model, αλλά και δημιουργός και υπεύθυνη για το franchise, ενημερώθηκε από το twitter για το τι συνέβη γενικά και ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες γράφοντας η ίδια ένα tweet που ξεκαθάρισε τις ευθύνες της.

«I’m hearing a lot about Greece’s Next Top Model #GNTMgr. Can anyone (fans or producers) share what happened? I don’t control the international versions of Top Model but still care. 💛» έγραψε το πρώην τοπ μόντελ με τους ακόλουθούς της από την Ελλάδα να της απαντούν με σωρεία καταγγελιών για στήσιμο του παιχνιδιού αλλά και με πολύ χιούμορ για το τι έγινε το βράδυ του τελικού.

Διεθνής κατακραυγή! Το φιάσκο του GNTM έφτασε ως την Αμερική και το America' s Next Top Model