Το ΕΣΡ ξανάρχεται για τον Γιώργο Λιάγκα

Το ΕΣΡ ξανάρχεται για τον Γιώργο Λιάγκα

Δεν ξέμπλεξε ο παρουσιαστής.

Δεν έχει ξεμπλέξει με το ΕΣΡ ο Γιώργος Λιάγκας.

Η εκπομπή του παρουσιαστή κόπηκε για πέντε μέρες μετά από απόφαση της ανεξάρτητης Αρχής λόγω των σχολίων που είχε κάνει το πάνελ για την παρενόχληση σε βάρος της φοιτήτριας του ΑΠΘ. Ακόμη ο σταθμός ΣΚΑΪ θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Οι σχολιασμοί και τα… γελάκια κατά τη διάρκειας της εκπομπής μετά την γνωστοποίηση της σχετικής είδησης ξεσήκωσαν τεράστιες αντιδράσεις. Εκατοντάδες καταγγελίες έφθασαν στο ΕΣΡ που κάλεσε σε απολογία το κανάλι.

Ο σταθμός δεν γλίτωσε όμως την βαριά καμπάνα.

Όπως φαίνεται όμως ο Γιώργος Λιάγκας δεν ξεμπέρδεψε τόσο εύκολα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα topontiki.gr η Ανεξάρτητη Αρχή σχηματίζει ήδη φάκελο για μία από τις πρώτες εκπομπές του Γ. Λιάγκα στον ΣΚΑΙ. Τότε ο παρουσιαστής σχολίασε τα τεκταινόμενα του «GNTM» και συγκεκριμένα μία από τις συμμετέχουσες που ήταν plus size μοντέλο.

Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να φτάσει στο κανάλι του Φαλήρου και νέα κλήση σε απολογία για το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος θα περάσει και από το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της 7ης Νοεμβρίου.