Η Σάσα Σταμάτη επιστρέφει - Πότε κάνει πρεμιέρα το «Ooh La La»;

Στο Mega με δική της εκπομπή η Σάσα Σταμάτη

Νέα προσθήκη η ξανθιά δημοσιογράφος.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά σχεδιασμός του προγράμματος του Mega.

Το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινακη αναμένεται να βγει στον αέρα στις Αρχές του 2020 και οι ιθύνοντες προσδοκούν το καλύτερο δυνατό αποτελέσμα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το Mega έχει γράψει τη δική του ιστορία προτού κατεβάσει ρολά τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018.

Ήδη έχει αρχίσει να διαμορφώνεται το πρόγραμμα του καναλιού όπου θα κυριαρχεί η ενημέρωση. Θα υπάρχουν ασφαλώς και οι απαραίτητες πινελιές στο πρόγραμμα από τις σειρές του παλαιού Mega που έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το κοινό.

Η ταινιοθήκη αποτελεί μεγάλο «όπλο» του καναλιού που ευελπιστεί να κερδίσει το κοινό με το καλημέρα.

Τελευταία προσθήκη στο πρόγραμμα του καναλιού είναι της Σάσας Σταμάτη. Η ξανθιά δημοσιογράφος εργάζεται στα «Παραπολιτικά» ενώ μέχρι τα μισά της περασμένης σεζόν παρουσίαζε δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου όπου και αποκάλυψε τα επαγγελματικά της σχέδια.

Όπως σημείωσε σχετικά θα παρουσιάσει δική της βραδινή εκπομπή στο Mega όπου θα γίνονται συνεντεύξεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σάσα Σταμάτη είχε συμφωνήσει και με το One προκειμένου να κάνει στο κανάλι εκπομπή αλλά εκείνο μετά τις εξελίξεις με την ταινιοθήκη και το σήμα του Mega θα συνεχίσει να βγάζει πρόγραμμα μέσω διαδικτύου.