Η πρώτη αλλαγή στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη

«Ψαλιδίζεται» η εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ

Οι σκέψεις των ανθρώπων της ΕΡΤ.

Με υψηλές προσδοκίες ξεκίνησε η εκπομπή «10» της Όλγας Τρέμη στο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Η πολύπειρη δημοσιογράφος επέστρεψε στη Δημόσια τηλεόραση όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία. Η επιλογή αυτή ήταν στο πλαίσιο που δρομολογούνται για τον χαρακτήρα της δημόσιας τηλεόρασης υπό τη νέα διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζούλα.

Η επιστροφή της αν και συζητήθηκε αρκετά, δεν κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι επιδόσεις της εκπομπής κυμαίνονται σε μονοψήφια ποσοστά ενώ δεν αγγίζουν καν το ψυχολογικό όριο του 10%.

Κάπως έτσι επικρατεί προβληματισμός στο ραδιομέγαρο σχετικά με το μέλλον της.

Παλαιότερα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι στις σκέψεις των ανθρώπων της ΕΡΤ είναι να μειωθούν οι εκπομπές που μεταδίδονται μέσα στην εβδομάδα. Μην ξεχνάμε ότι η εκπομπή «10» προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real», η διοίκηση της ΕΡΤ επανεξετάζει το κόστος της εκπομπής για το 2020. Σύμφωνα με το αρχικό κοστολόγιο, η εκπομπή της Όλγας Τρέμη θα κόστιζε 97.128 ευρώ για τα πρώτα 19 επεισόδια του 2019 στην εταιρεία παραγωγής και άλλα 9.414 ευρώ από παροχές της ΕΡΤ. Το 2020 το κόστος για συνολικά 176 εκπομπές ανερχόταν σε 617.000 ευρώ, με την δημόσια τηλεόραση να συνεισφέρει επιπλέον 87.200 ευρώ.