Αποχώρηση - βόμβα από τον ΑΝΤ1 στα μέσα της σεζόν

Θα «τρελάνει» τα μηχανάκια: Ευθεία επίθεση του ΑΝΤ1 με τα δύο «δυνατά χαρτιά» του να προβάλλονται την ίδια μέρα

Νέες είσοδοι στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Από το καλό στο καλύτερο πάει η πορεία του ΑΝΤ1 την τελευταία σεζόν, με το κανάλι του Αμαρουσίου να τερματίζει πρώτο στο δυναμικό κοινό το 2019.

Φαίνεται, όμως, πως υπάρχουν βλέψεις για ακόμα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνει κανείς από τον νέο προγραμματισμό του καναλιού που θέλει τα δύο δυνατά χαρτιά της σεζόν να προβάλλονται το ένα μετά το άλλο σε μία αντικειμενικά «δύσκολη» ημέρα σε ό,τι αφορά στην τηλεθέαση.

Από την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 επιστρέφει με νέο επεισόδιο το «Καφέ της Χαράς» -του οποίου η πρεμιέρα ξεπέρασε σε τέταρτο το 50% τηλεθέαση-, με τη νέα εκπομπή με φάρσες του καναλιού να ακολουθεί. Συγκεκριμένα, η σειρά των Ρώμα – Χατζησοφιά θα ξεκινά στις 21:45 και στις 22:45 τη σκυτάλη θα παίρνει το «My Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα στο οποίο ο ΑΝΤ1 έχει ποντάρει πολλά. 

Θα «τρελάνει» τα μηχανάκια: Ευθεία επίθεση του ΑΝΤ1 με τα δύο «δυνατά χαρτιά» του να προβάλλονται την ίδια μέρα

Και όχι άδικα, αν σκεφτούμε πως η προηγούμενη εκπομπή με φάρσες των Πούμπουρα – Βλάχου έπαιξε δεκάδες φορές σε επανάληψη σημειώνοντας υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης.

Κάπως έτσι, ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να χτυπήσει τον ALPHA, ο οποίος κινδυνεύει να δει ακόμα και τα νούμερα της Αγγελικής Νικολούλη να μειώνονται, δεδομένου ότι το lead in του ΑΝΤ1 στην ταινία που θα ακολουθεί μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στους αντιπάλους του ακόμα και… μεταμεσονύκτια.