Ξανά σε ριάλιτι ο Ντάνος...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απαντά για το ελληνικό «Εζέλ»

Γιατί τελικά η σειρά έμεινε στο συρτάρι.

Στο συρτάρι έμειναν τελικά τα σχέδια για την διασκευή του τούρκικου σίριαλ Εζέλ.

Όπως είχε γίνει γνωστό o Γιώργος Αγγελόπουλος θα έπαιζε τον ομώνυμο ρόλο. Η σειρά αν και διεκδικήθηκε από αρκετά κανάλι σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ τελικά προς το παρών δε θα μεταδοθεί.

Ο Ντάνος μίλησε στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» για τη σειρά αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Ξέρω ότι για το «Εζέλ» είχε ενδιαφερθεί το καλοκαίρι ο Σκάι, αλλά τον Νοέμβριο έγιναν συζητήσεις με τον Alpha. Από ποιο κανάλι θα προβληθεί τελικά;

Όντως το καλοκαίρι είχαν γίνει συζητήσεις με τον Σκάι, αλλά παρόλο που ήταν κοντά στη συμφωνία δεν προχώρησε. Στη συνέχεια ενδιαφέρθηκαν άλλα δύο κανάλια για το «Εζέλ». Από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία δεν μπορώ να πω το πότε θα προβληθεί και από ποιον σταθμό. Εμένα μου προτάθηκε ο ρόλος. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν την εταιρία παραγωγής, οπότε αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό είναι ο κ. Καραγιάννης.

Όταν σου έκαναν πρόταση για το «Εζέλ» σκέφτηκες ότι μπορεί να είναι νωρίς για να αναλάβεις ένα πρωταγωνιστικό ρόλο;

Ήταν τιμή για εμένα να μου προτείνουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία καθημερινή σειρά, αλλά παράλληλα είναι και μεγάλη ευθύνη. Έχω εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και στον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη που μου έκαναν την πρόταση. Βέβαια, πρέπει να σου πω ότι είχαμε αρκετό καιρό μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχοντας λοιπόν μπροστά μας πέντε μήνες για να δουλέψουμε, μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αισθανόμουν πιο ασφαλής.