Τι θα συμβεί στον ALPHA μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Τι θα συμβεί στον ALPHA μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Οι ανακατατάξεις μάλλον δεν θα λάβουν χώρα αναίμακτα.

Δεδομένη θεωρείται η μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA στο νέο Mega, με τον ALPHA να σχεδιάζει ήδη το plan b.

Αν και η επιθυμία του σταθμού είναι να παραμείνει η Ελένη στο δυναμικό του παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης -λόγω των τεράστιων διαφημιστικών πακέτων που εξακολουθεί να κλείνει-, η ίδια φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ήδη τα ραντεβού που «σφραγίζουν» το νέο της deal με άρωμα Mega.

Και οι λόγοι είναι δύο: Αφενός η επιθυμία του ALPHA να τη μετακινήσει από τη μεσημεριανή ζώνη και αφετέρου η δραματική μείωση των αποδοχών της.

Τι θα συμβεί, όμως, στον ALPHA μετά την αποχώρησή της;

Το κανάλι επιθυμεί την Ελεονώρα Μελέτη ως αντικαταστάτρια, κάτι που όμως η ίδια έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει.

Τι θα συμβεί στον ALPHA μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Η late night ζώνη μοιάζει να είναι το δυνατό της χαρτί, με την Ελεονώρα να μην έχει σκοπό να δεχτεί να έρθουν… τα πάνω κάτω στο πρόγραμμά της με καθημερινό ζωντανό πρόγραμμα όμοιο με αυτό που παρουσιάζει η Μενεγάκη.

Αμέσως μετά το μεσημεριανό με την Ελεονώρα, ο ALPHA καλοβλέπει… τον Φώτη Σεργουλόπουλο όχι όμως με μαγνητοσκοπημένο τηλεπαιχνίδι αλλά με ζωντανή εκπομπή και νέους, τηλεοπτικά αρεστούς συνεργάτες. Το «Divided», εξάλλου, μπορεί να ανέβασε τα νούμερά του, δεν έχει καταφέρει όμως να γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές.

Τι θα συμβεί στον ALPHA μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Έτσι, δεδομένου ότι ο Σεργουλόπουλος θεωρείται μία από τις αξιοπρεπέστατες παρουσίες του σταθμού, όχι μόνο δεν αποχωρεί αλλά αντιθέτως, θα «σπρωχτεί» όσο γίνεται. Στη δική του περίπτωση, μάλιστα, ο ALPHA δεν θα τα βρει τόσο σκούρα, καθώς ο ποαρουσιαστής έχει κάθε λόγο να επιθυμεί αυτή τη μετάβαση.

Η Ελεονώρα, όμως, είναι άλλη ιστορία…