Μάρκος Σεφερλής: Η αλήθεια για τη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ και την «κόντρα» με τον ΑΝΤ1

Μάρκος Σεφερλής: Η αλήθεια για τη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ και την «κόντρα» με τον ΑΝΤ1

Ο Μάρκος δίνει τις δικές του απαντήσεις.

Την εβδομαδιαία του εκπομπή με σκετσάκια στον ΣΚΑΪ ετοιμάζει πυρετωδώς ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος τον τελευταίο καιρό καλείται να αντιμετωπίσει τις φήμες που τον θέλουν «στα μαχαίρια» με τον ΑΝΤ1.

Η πραγματικότητα σύμφωνα με τον ίδιο είναι πολύ διαφορετική, αφού όπως δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», συνεχίζει κανονικά και τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου, παρά τα όσα ακούγονται.

«Ήρθε η στιγμή να μιλήσω. Το ανακοινώνω τώρα, θα συνεργαστώ με τον ΣΚΑΪ, αλλά όχι κάτω από τις συνθήκες που ακούστηκαν. Δεν παρατάω κανέναν. Μου έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΪ για αυτήν την εκπομπή που θα κάνω τώρα μετά τις γιορτές. Ενημέρωσα τον κ. Ποφάντη όχι επειδή έπρεπε να πάρω την άδεια, αλλά επειδή έχουμε μια καλή σχέση και συνεργασία. Του είπα ότι μου προέκυψε αυτή η πρόταση και σκέφτηκα να το κάνω.

Η εκπομπή που θα κάνω γίνεται με συγκεκριμένο άνθρωπο. Το ουσιαστικό είναι πως θα έχει ζωντανό κοινό, το οποίο θα συμμετέχει στα σκετς, θα έχει διάφορες ενότητες. Θα έχω μια ομάδα με ηθοποιούς που εμπιστεύομαι και γνωρίζω, αλλά θα είναι και νέα παιδιά», είπε ο ίδιος στην Έλενα Πολυκάρπου.