ΣΚΑΪ: «Κόβει» Τανιμανίδη - Λιάγκα και... κρατά τα επεισόδια για ώρα ανάγκης

ΣΚΑΪ: «Κόβει» Τανιμανίδη – Λιάγκα και… κρατά τα επεισόδια για ώρα ανάγκης

«Κόβονται» από τον ΣΚΑΪ πριν την προβολή όλων των επεισοδίων.

Η μοίρα των «Boom!» και «Guess my Age» έμοιαζε σχεδόν προδιαγεγραμμένη, καθώς ήταν από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρο πως το κοινό δεν εντυπωσιάστηκε από τα νέα projects που παρουσιάστηκαν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Τα δύο τηλεπαιχνίδια κινδύνευσαν ακόμα και να κοπούν στα μέσα της σεζόν, ωστόσο το γεγονός πως οι δύο παρουσιαστές είχαν υπογράψει συμβόλαιο για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων έβαλε φρένο στην επιθυμία του καναλιού που δεν είχε σκοπό να υποστεί ζημιά λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι, η απόφασή του ήταν να γυριστούν κανονικά όλα τα συμφωνηθέντα επεισόδια. Επεισόδια που όμως… δεν θα προβληθούν. Όχι τουλάχιστον άμεσα.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, τα δύο τηλεοπαιχνίδια, από τη  Δευτέρα 13 Ιανουαρίου που κάνει πρεμιέρα το «My style Rocks» δεν θα έχουν πια θέση στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με το κανάλι να κρατά τα άπαιχτα επεισόδια ως κάβα για μελλοντική χρήση σε… ώρα ανάγκης.

Σίγουρα δεν είναι μια εξέλιξη που ικανοποιεί τους Λιάγκα – Τανιμανίδη αλλά το κανάλι βάζει πάνω από όλα το κέρδος του και -μεταξύ μας- δεν το αδικεί και κανείς…