Η ΕΡΤ ετοιμάζει ψυχαγωγική εκπομπή - Πόσα θα κοστίσει

Η ΕΡΤ ετοιμάζει ψυχαγωγική εκπομπή – Πόσα θα κοστίσει

Ποιοι θα είναι στην παρουσίαση.

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Η νέα διοίκηση των Ζούλα, Γαμπρίτσου θέλει να αφήσει το στίγμα της στην επόμενη μέρα της Δημόσιας τηλεόρασης. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ έχουν ζητήσει και έρευνα προκειμένου να μάθουν τις προτιμήσεις του τηλεοπτικού και να διαμορφώσουν ανάλογα το πρόγραμμα.

Ήδη υπό τη νέα διοίκηση έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «10» με την Όλγα Τρέμη. Για το μέλλον της εκπομπής γράφονται πολλά, ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή συνεχίζεται κανονικά χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι μέλλει γενέσθαι αφού οι επιδόσεις της δεν είναι καλές.

Τη Δευτέρα στις έξι το πρωί έκανε πρεμιέρα η νέα ενημερωτική εκπομπή με τους Γιάννη Πιτταρά και Δημήτρη Κοτταρίδη.

Η ΕΡΤ όμως στο νέο της πρόγραμμα δε θα έχει μόνο ενημέρωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» η διοίκηση έχε δώσει το πράσινο φως και για ψυχαγωγική εκπομπή. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα πρόκειται για νέα σατιρική εκπομπή με τον τίτλο «Instalation» («Εγκατάσταση»), που θα μεταδίδεται δύο φορές τη βδομάδα στις 23.15 το βράδυ.

Παρουσιαστές της νέας σατιρικής εκπομπής της ΕΡΤ θα είναι οι γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος. Το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε ήδη 20 επεισόδια, συνολικού κόστους 160.882 ευρώ.