Αυτό το πρόγραμμα θα αντικαταστήσει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Αυτό το πρόγραμμα θα αντικαταστήσει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Τι θα μεταδώσει ο ΣΚΑΪ την ερχόμενη εβδομάδα.

Χωρίς «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα μείνει ο ΣΚΑΪ την ερχόμενη εβδομάδα.

Η εκπομπή θα σταματήσει να μεταδίδεται για πέντε μέρες μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε από το ΕΣΡ για όσα ακούστηκαν για την παρενόχληση φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Η προσωρινή αναστολή μετάδοσης της εκπομπής θα έχει διάρκεια πέντε ολόκληρες ημέρες, συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

Επιπλέον θα υπάρχει και σχετική κάρτα που θα ενημερώνει για την ποινή. Βαριά τιμωρία και για τον ΣΚΑΪ που θα πληρώσει 150 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο. Τι θα μεταδώσει όμως την ερχόμενη εβδομάδα ο σταθμός στη θέση της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού, η διάρκεια της εκπομπής «Αταίριαστοι» θα μεγαλώσει κατά μία ώρα και θα ολοκληρώνεται μία το μεσημέρι. Μετά την ενημερωτική εκπομπή με τους Γιάννης Ντζούνο και Χρήστο Κούτρα θα μεταδίδεται σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι «Πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος.

Σημειώνεται ότι τα σχόλια που έγιναν στην επίμαχη εκπομπή ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων. Δεκάδες καταγγελίες έφτασαν στο ΕΣΡ από την σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα της Αρχής ενώ δεν ήταν λόγοι εκείνοι που ζητούσαν και από τον ΣΚΑΪ να πάρει μέτρα.