Πάμε για πρωτιά! Αυτήν την τραγουδίστρια κλείνει η Ελλάδα για τη Eurovision 2020

Η ΕΡΤ ετοιμάζει εκπομπή για τη Eurovision

Ποιος θα την παρουσιάσει.

Σε ρυθμούς Eurovision κινούνται άπαντες στην ΕΡΤ.

Οι ιθύνοντες της Δημόσιας τηλεόρασης είναι αποφασισμένοι για μία καλή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα δεν έχει να επιδείξει κάτι καλό στον διαγωνισμό.

Τα ονόματα για την εκπροσώπηση κάνουν παρέλαση ενώ μετράμε αντίστροφα για τις οριστικές πλέον αποφάσεις. Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ ετοιμάζουν ειδική εκπομπή που θα βγει στον αέρα τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και θα ασχολείται με το διαγωνισμό τραγουδιού.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος είναι υποψήφιος για την παρουσίαση.

Ο ηθοποιός μαζί με την Ναταλία Δραγούμη είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι» που μεταδίδεται από την ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν πως παρακολουθεί το διαγωνισμό οπότε διαθέτει αγάπη αλλά και γνώσεις για αυτόν, ώστε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της παρουσίασης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι τις 9 Μαρτίου πρέπει να παραδοθεί στην EBU το βίντεο με τη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό. Οπότε το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις στο ζήτημα αυτό.