Πριν παιχτεί στην τηλεόραση: Το νέο έπος του Φατσέα ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα (Vid)

Πριν παιχτεί στην τηλεόραση: Το νέο έπος του Φατσέα ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα (Vid)

Ο Φατσέας σε νέες περιπέτειες.

Έτοιμος για να πραγματοποιήσει ένα ακόμα από τα… σχεδόν νόμιμα σχέδιά του είναι ο Βαγγέλης Φατσέας, στο νέο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής.

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 προβλήθηκε σε αποκλειστικότητα η σκηνή που δείχνει το νέο σχέδιο του Φατσέα να βγάλει λεφτά εκμεταλλευόμενος την πρώην συγγένειά του με τη νέα δήμαρχο του χωριού.

Φυσικά στο σχέδιό του αυτό θα βρει συνέταιρο τον παλιό του συνεργάτη στις απατεωνιές, τον νέο ιδιοκτήτη του καφενείου, Σταύρακα. Στο απόσπασμα που ακολουθεί βλέπουμε τον Φατσέα να εξηγεί το σχέδιό του στο οποίο εμπλέκεται και το μεθύσι του παπά.

Όσο για το τι άλλο θα δούμε απόψε; Η περίληψη του επεισοδίου έχει ως εξής:

Η Βάλια, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της μητέρας της, που θέλει να την πάρει και να φύγουν όσο το δυνατόν συντομότερα, αποφασίζει όχι μόνο να συνεχίσει τις ανακρίσεις αλλά και να φτιάξει το νέο Καφέ της Χαράς! Ο Περίανδρος και η Χαρά, παρ’ ό,τι η σχέση τους είναι σχεδόν εχθρική, συνασπίζονται για να εμποδίσουν τα σχέδια της Βάλιας και να την απομακρύνουν από τον Μάνο. Άλλωστε ο Περίανδρος έχει λογοδώσει τον γιό του με τη νεαρή γιατρό της περιοχής.