«Εγώ είμαι στο τηλέφωνο»: Ο τραπεζίτης του Deal για πρώτη φορά αποκαλύπτεται

«Εγώ είμαι στο τηλέφωνο»: Ο τραπεζίτης του Deal για πρώτη φορά αποκαλύπτεται

Όλα όσα είπε.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα… μυστήρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Η ταυτότητα του τραπεζίτη του τηλεπαιχνιδιού «Deal» παραμένει άγνωστή δημιουργώντας πολλά ερωτήματα. Είναι άνδρας; Είναι γυναίκα; Ποια είναι η σχέση του με τον Χρήστο Φερεντίνο; Έχει δουλέψει ποτέ σε τράπεζα;

Ο τραπεζίτης του «Deal» μίλησε για πρώτη φορά στο «TV Έθνος» και αποκάλυψε αρκετά πράγματα για τη ζωή του αλλά και την παρουσία του στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA.

Θα θέλαμε να μας συστηθείτε…

Το ονοματεπώνυμό μου δεν μπορώ να σας το πω. Αυτό που πρέπει και μπορείτε να γνωρίζετε είναι ότι είμαι άνδρας και τραπεζίτης του «Deal». Εχω επίσης ωραία φωνή, καλή σχέση με τους αριθμούς και σελίδα στο Facebook! Βρείτε με στο @deal.trapezitis.

Γιατί δεν αποκαλύπτετε την ταυτότητά σας;

Είναι όρος του συμβολαίου μου να μην αποκαλύψω την ταυτότητά μου. Εκτός όμως από το format του παιχνιδιού, νιώθω πια πως αυτή η απόκρυψη της αληθινής μου ταυτότητας προσδίδει ένα κάποιο μυστήριο και μια γοητεία στον ρόλο μου ως τραπεζίτη του «Deal».

Δεν αποκαλύπτετε την ταυτότητά σας επειδή είστε κάποιο γνωστό πρόσωπο στο ευρύ κοινό;

Αν εννοείται αν είμαι κάποιος διάσημος, τότε όχι. Αυτή μου η συνέντευξη σε εσάς είναι το ψηλότερο σκαλί που έχω ανέβει στο hall of fame.

Είστε ένας από τους ανθρώπους της παραγωγής του «Deal»;

Εκτιμώ τη διάθεσή σας να μαντέψετε την ταυτότητά μου, αλλά οι πιθανότητες να με βρείτε είναι πραγματικά ελάχιστες. Με την ευρύτερη έννοια, λοιπόν, ναι, ανήκω στην παραγωγή του «Deal», καθώς εργάζομαι εκεί.

Έτυχε ποτέ μέχρι σήμερα να σας έχουμε δει στη μικρή οθόνη χωρίς να γνωρίζουμε ότι είστε εσείς ο τραπεζίτης;

Εν γνώσει μου δεν έχω εμφανιστεί ποτέ στην κάμερα. Αν έχω φανεί σε κάποιο πλάνο, τότε έγινε κατά τύχη. Προτιμώ να μην κυκλοφορώ στο πλατό, δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός, αλλά γενικά είμαι παντού. Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι μπορεί να με έχετε δει.

Όπως αποκάλυψε ακόμη έχει τελειώσει την ΑΣΟΕΕ ενώ έχει και μάστερ από το Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Ομολογεί ότι με τον Χρήστο Φερεντίνο δεν είναι κολλητοί φίλοι αλλά έχουν βγει για ποτό μετά τα γυρίσματα.