Η απάντηση του ΣΚΑΪ στους ισχυρισμούς Κανάκη

Η απάντηση του ΣΚΑΪ στους ισχυρισμούς Κανάκη

Η απάντηση του καναλιού σε όσα ανέφερε ο παρουσιαστής.

Σα βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Τρίτης η ανακοίνωση αποχώρησης του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΣΚΑΪ.

Η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο facebook άφηνε ξεκάθαρες αιχμές για την στάση του ΣΚΑΪ. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά: «τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση».

Μετά την ανακοίνωση του «Ράδιο Αρβύλα» ήρθε η σειρά του καναλιού να δώσει τη δική του οπτική για τα πράγματα. Πηγές μέσα από τον σταθμό τονίζουν ότι δεν πρόκειται να βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του καναλιού.

Όπως σημειώνεται, από την πλευρά του ΣΚΑΪ έχει τηρηθεί στο ακέραιο η συμφωνία των δύο πλευρών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εδώ και καιρό τόσο η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» όσο και το «Βινύλιο» πήγαινε από αναβολή σε αναβολή. Δημοσιεύματα τον ήθελαν να διαφωνεί με τη διαχείριση προγράμματος του σταθμού και την… ποιότητα συγκεκριμένων εκπομπών