«Βινύλιο» αφιερωμένο... στο s e x - Ανατρεπτικός απόψε ο Αντώνης Κανάκης

Ο πραγματικός λόγος που αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης

Τι ισχυρίζονται οι 2 πλευρές.

Σίγουρα ακόμα και οι πιο υποψιασμένοι δύσκολα θα περίμεναν ότι οι σχέσεις του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ θα οδηγηθούν στα άκρα και σε ένα διαζύγιο με τερματικό σταθμό τα δικαστήρια.

Οι δυο πλευρές στο μόνο που συμφωνούν είναι ότι διαφωνούν. Η πλευρά του καναλιού αφήνει να διαρρεύσει η εκδοχή ότι ο Κανάκης ήθελε ένα δυνατό lead για να είναι σίγουρος για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του, ειδικά φέτος που ο ανταγωνισμός θα έριχνε απέναντι του το βαρύ χαρτί που λέγεται «Άγριες Μέλισσες».

Στη συγκεκριμένη εκδοχή εμφανίζεται ένας Κανάκης ουσιαστικά να διεκδικεί ρόλο που δεν του αναλογεί, καθώς είναι θεμιτό να ενδιαφέρεται για την εκπομπή του, αλλά μπαίνει σε ξένα χωράφια όταν ο ίδιος προσπαθεί να διαμορφώσει το πρόγραμμα του καναλιού.

Και φυσικά η συγκεκριμένη στάση δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται και το προϊόν του εφόσον επιζητεί ένα lead in για να το στηρίξει.

Η εκδοχή του Κανάκη όμως δεν έχει σχέση με αυτή που λέει δίνει προς τα έξω το κανάλι. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του παρουσιαστή ο λόγος που φεύγει ο Κανάκης απ’ τον ΣΚΑΪ δεν είναι το lead in και όσα ισχυρίζεται η άλλη πλευρά: «Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη» είναι η εκδοχή της δικηγόρου του Αντώνη Κανάκη η οποία προαναγγέλλει ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.