Ανατροπή με την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα

Νέα δεδομένα για τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΪ – Δεν θέλουν το «Μεσημέρι»

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Γιώργος Λιάγκας;

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες μας ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την ποινή που του επέβαλλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» επιστρέφει μεν, δεν αναμένεται να μακροημερεύσει δε, καθώς οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ δεν καλοβλέπουν την παρουσία της στο πρόγραμμα του σταθμού, κυρίως μετά τις τελευταίες αναταραχές με την απομάκρυνση της Ελεάννας Τριφύδου.

Το κανάλι, βλέπετε, εξακολουθεί να θέλει τον Λιάγκα στο δυναμικό του, όχι όμως και τους συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, πηγές εκ των έσω αναφέρουν πως στα σχέδια του ΣΚΑΪ για τον παρουσιαστή είναι το οριστικό του τέλος από το μεσημέρι -που απαιτεί προσωπικό σχόλιο- και η επιστροφή του στο «ακίνδυνο» late night το οποίο ο ίδιος γνωρίζει να κάνει πολύ καλά. 

Λέγεται, μάλιστα, πως ο σταθμός είναι περισσότερο εξοργισμένος με το δίδυμο Παπανώτα – Τσολάκη και λιγότερο με την Γκαγκάκη και τον Λιάγκα ο οποίος από την αρχή πήρε επάνω του όλη την ευθύνη για όσα συνέβησαν.

Την ερχόμενη σεζόν, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας αναμένεται να κάνει παιχνίδι solo, την ώρα που το μέλλον τον συνεργατών του είναι αβέβαιο…