«Κάποιοι ξέφυγαν»: Ο Σάββας Πούμπουρας για τον επώνυμο που απαγόρευσε να παίξει η φάρσα του

«Κάποιοι ξέφυγαν»: Ο Σάββας Πούμπουρας για τον επώνυμο που απαγόρευσε να παίξει η φάρσα του

Ο παρουσιαστής πήρε θέση.

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί για την εκπομπή «Best Friend’s Fear» που μεταδίδεται στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή με φάρσες του Σάββα Πούμπουρα αν και έχει κάνει πρεμιέρα πριν από περίπου τρεις εβδομάδες έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Δεν είναι μάλιστα εκείνοι που λένε ότι ορισμένες από τις φάρσες είναι χοντροκομμένες και ουδείς γνωρίζει ποια μπορεί να είναι η αντίδρασή του «θύματος».

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και σχολίασε τις όποιες αντιδράσεις. Αποκάλυψε μάλιστα τι συνέβη και με τον επώνυμο που απαγόρευσε να παίξει η φάρσα του.

«Αν ήταν να κάνουμε μία μετριότητα, δεν θα ήθελα να έχω συμμετοχή σε αυτό. Όταν ξεκινήσαμε τους είπα ή θα το κάνουμε έτσι ή δεν θα το κάνω. Θέλω να έχω input, θέλω να έχω λόγο. Υπήρξαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα.

Στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα βγαίνει ο φόβος αλλά μετά είναι η αδρεναλίνη και το πώς θα το διαχειριστείς. Στην παραγωγή υπάρχει γιατρός και ασφάλεια. Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ξεφύγανε. Υπήρξε άνθρωπος που δεν θέλει να παίξει η φάρσα του και δεν θα παίξει. Κάναμε 40 φάρσες. Θα βγουν 12 επεισόδια και τέλος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας

«Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δε χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανέναν για το project. Θέλω απλά να δώσω κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για να απαντήσω στα ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος. Ο καθένας κάνει την εκπομπή του όπως θέλει, όπως κι εμείς ως ομάδα όπως θέλουμε. Επειδή πολύς κόσμος λέει “αντιγραφή”. Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 έκανε μια πολύ μεγάλη συνεργασία με ένα συγκεκριμένο concept και εμείς είπαμε να το πάμε 10 βήματα παρακάτω. Υπάρχουν φάρσες που είναι εξ ολοκλήρου μέσα απ’ το κεφάλι μου, άλλες που είναι όλη η ομάδα» σημείωσε σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί.