Ελένη Μενεγάκη: Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για την πρεμιέρα της

Ελένη Μενεγάκη: Η απόφαση για το τέλος και η επιστολή στον ALPHA

Φημολογία δίχως τέλος για την ξανθιά παρουσιάστρια.

Οριστικό όπως φαίνεται είναι το τέλος της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Το συμβόλαιο της ξανθιάς παρουσιάστρια λήγει τον Ιούνιο και η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν έχει σκοπό να το ανανεώσει. Μάλιστα το τελευταίο σενάριο που γράφτηκε θέλει την ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης να κάνει διάλειμμα από τη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξυδά για το «Πρώτο Θέμα» η Ελένη Μενεγάκη είχε προαποφασίσει ότι δε θα συνεχίσει στον ALPHA την επόμενη χρονιά και μάλιστα το είχε ανακοινώσει στους ανθρώπους του σταθμού στην αρχή της φετινής σεζόν.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη το πρωί της Δευτέρας έδωσε ακόμη μία παράμετρο στο σχετικό ρεπορτάζ. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους ιθύνοντες του καναλιού για την απόφασή της με επιστολή και όχι προφορικά.

«Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η ενημέρωση έγινε από την Ελένη Μενεγάκη με επιστολή, δεν έγινε προφορικά… Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα εγκαταλείψει οριστικά την τηλεόραση. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι θα κάνει, ούτε ξέρω τι προτάσεις και αν της έχουν γίνει προτάσεις… Ξέρω όμως ότι ο ALPHA γνωρίζει τις προθέσεις της, ότι μετά το τέλος του συμβόλαιό της το καλοκαίρι, τέλος…» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα της εκπομπής.