«Μεσάνυχτα»: Oι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

«Μεσάνυχτα» Τρίτης: Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Όσα θα δούμε απόψε το βράδυ.

Απόψε στα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Αποστολία Ζώη σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει τι την οδήγησε να εγκαταλείψει, μέσα σε μια νύχτα, την καριέρα της. Μιλά για το πένθος που έχει λόγω της απώλειας των γονιών της, πόσο τη σημάδεψε ο χαμός της μητέρας της και η αρρώστια του πατέρα της.

Αμέσως μετά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως «μισθοφόρος», μιλά για τις πειρατείες και τα χρόνια που παρείχε ασφάλεια σε πλοία.

Εξομολογείται με τι κριτήρια αποφάσισε να γίνει μισθοφόρος, αναφέρεται στην αντίδραση της οικογένειας του, ενώ περιγράφει τις στιγμές που αντιμετώπιζε πειρατές. Μιλά για τα παιχνίδια επιβίωσης και πως αυτά τον έκαναν πιο πλούσιο, τόσο σε χρήματα όσο και σε εμπειρίες.

Τέλος, θα γνωρίσουμε καλύτερα τον Πρωταθλητή Ποδηλασίας Νικόλα Παπαγγελή. Ένα νεαρό αγόρι 20 ετών που παρά τον ακρωτηριασμό του, έχει πολλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Λίγες μέρες μετά το νέο του προσωπικό ρεκόρ, ο Νικόλας δίνει το δικό του μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας, περιγράφοντας την περιπέτεια της υγείας του.

Περιγράφει πώς αντιμετώπισε τα νέα δεδομένα, πώς μπήκε η ποδηλασία στη ζωή του, με αποτέλεσμα σήμερα να προετοιμάζεται για τους προσεχείς Ολυμπιακούς αγώνες.