Γιώργος Λιάγκας: Ακόμη δύο αποχωρήσεις από την εκπομπή

Γιώργος Λιάγκας: Ακόμη δύο αποχωρήσεις από την εκπομπή

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για τον παρουσιαστή.

Άσχημα εξελίσσεται η σεζόν για τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής που από φέτος ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο στόχαστρο ουκ ολίγες φορές για όσα έχουν κατά καιρούς ειπωθεί στην εκπομπή του. Αποκορύφωμα η γνωστή πλέον υπόθεση με την σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Οι καταγγελίες που έφτασαν στο ΕΣΡ έφεραν την απολογία του καναλιού και την τιμωρία με πενθήμερη διακοπή της εκπομπής. Ακόμη ο ΣΚΑΪ θα πληρώσει πρόστιμο 150 χιλιάδες ευρώ, από τα οποία το 1/3 θα πληρώσει ο παρουσιαστής.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εδώ αφού η υπόθεση αυτή έφερε την αποχώρησε της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Ελεάνας Τρυφίδου.

Το κλίμα όμως όπως φαίνεται είναι κακό. Όπως αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου στην ιστοσελίδα tinasmess.gr την Τρίτη υπέβαλλαν την παραίτησή τους ο βοηθός αρχισυντάκτη Γιώργος Μπέζας αλλά και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα o πρώτος διαπληκτίστηκε έντονα με τη νέα αρχισυντάκτρια Γωγώ Σαμπάνη με αποτέλεσμα να υποβάλλει την παραίτησή του. Μόλις ενημερώθηκε ο Γιώργος Λιάγκας για την εξέλιξη αυτή προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά μάταια.