Οι νέες αρμοδιότητες του Προέδρου της ΕΡΤ

Αυτό είναι το κόστος της ΕΡΤ – Η απάντηση Ζούλα

Όλα όσα ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ένα από τα βασικά ερωτήματα των πολιτών είναι πόσο κοστίζει η ΕΡΤ κάθε μήνα.

Ουδείς μπορεί να δώσει σαφή απάντηση πόσο κοστίζει στους πολίτες κάθε μήνα η λειτουργία της τηλεόρασης, των ραδιοφώνων και όλων των υπηρεσιών της Δημόσιας τηλεόρασης. Με ανάρτησή του στο facebook ο Κωνσταντίνος Ζούλας απαντά στο ερώτημα.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ ανέβασε βίντεο από το τηλεπαιχνίδι «Divided» που παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ζητήθηκε από τους παίκτες να βάλουν σε σειρά ξεκινώντας από εκείνο που κοστίζει περισσότερο τα παρακάτω: Το ημερήσιο εισιτήριο για όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ, τα μηνιαία τέλη για την ΕΡΤ στο λογαριασμό της ΔΕΗ και ένα εισιτήριο κινηματογράφου (κατά μέσο όρο).

Οι διαγωνιζόμενοι απάντησαν ότι τα μηνιαία τέλη για τη ΕΡΤ είναι αυτά που κοστίζουν περισσότερο από τις υπόλοιπες επιλογές. Η απάντηση ήταν λανθασμένη ενώ όπως εξήγησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, το κόστος για την ΕΡΤ ανέρχεται στα 36 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή στα 3 ευρώ τον μήνα.

«Ένα από τα πολλά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ΕΡΤ είναι η γενικευμένη αίσθηση των πολιτών ότι την πληρώνουν πανάκριβα. Όταν ζεις τα προβλήματα από μέσα, σε πνίγει αυτή η παραπληροφόρηση. Το μηνιαίο ποσό που καταβάλει κάθε σπίτι για τα 5 τηλεοπτικά της κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, EΡΤ Sports, ΕΡΤ World) τα 6 ραδιόφωνά της (EΡΑ 1, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑ Σπορ, Κosmos, Φωνή της Ελλάδος) τις ιστοσελίδες της, τις τρεις ορχήστρες της και άλλα πολλά είναι μόλις 3 ευρώ. Δηλαδή μικρότερο από την αγορά μιας κυριακάτικης εφημερίδας ή ενός καφέ. Και γι αυτό νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πολύ τον Fotis Sergoulopoulos που αυθόρμητα διόρθωσε τους παίκτες με τη φράση “τσάμπα είναι” σε ένα βίντεο που αξίζει να δείτε.

Υ.Γ Παρακαλώ μην αρχίσετε τους αφορισμούς, οι αλλαγές θέλουν χρόνο, νυχθημερόν προσπαθούμε, και ολοένα και θα βλέπετε περισσότερες εκπλήξεις στις οθόνες σας» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ζούλας.

Ένα από τα πολλά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ΕΡΤ είναι η γενικευμένη αίσθηση των πολιτών ότι την…

Geplaatst door Konstantinos Zoulas op Woensdag 29 januari 2020