Τα πάνω κάτω με Ανδρέα Μικρούτσικο...

Τα πάνω κάτω με Ανδρέα Μικρούτσικο…

Τι ρόλος του προτάθηκε;

Είναι ο παρουσιαστής που έχει ταυτιστεί με τα ριάλιτι στην Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στη μικρή οθόνη την περίοδο ακμής τέτοιου είδους προγραμμάτων. Ο παρουσιαστής πέρασε μία σημαντική περιπέτεια με την υγεία όπου χρειάστηκε να νοσηλευθεί μετά την απώλεια του αδερφού του Θάνου.

Όπως φαίνεται όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί και πάλι στην τηλεόραση. Σύμφωνα με κατά καιρούς δημοσιεύματα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν σε συζητήσεις με την παραγωγή του νέου «Big Brother» που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ για να είναι φωνή του Μεγάλου Αδερφού.

Σύμφωνα όμως με όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το πρωί της Παρασκευής, η παραγωγή θέλει η φωνή να είναι άγνωστη στους συμμετέχοντες.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν υπολογίζεται. Όπως είπε η δημοσιογράφος έχει κατατεθεί πρόταση από την εταιρεία παραγωγής προκειμένου ο Ανδρέας Μικρούτσικος να κάνει κάποιες γκεστ εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Εφόσον βέβαια συμφωνήσει και ο ίδιος και το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του αφού ακόμη αναρρώνει.

Σημειώνεται ότι παραμένει ανοιχτό και το κομμάτι της παρουσίασης του ριάλιτι. Το όνομα του Χάρη Βαρθακούρη ήταν το τελευταίο που γράφτηκε χωρίς μέχρι αυτή την στιγμή να έχει γίνει κάτι γνωστό.