Απώλεια-όλεθρος: Αποχωρεί βασικός χαρακτήρας από το «Καφέ της Χαράς»

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που απουσιάζει η κουτσομπόλα παπαδιά από το «Καφέ της Χαράς»

Ποια αποκάλυψη έκανε η νέα «κουτσομπόλα» του χωριού.

Το «Καφέ της Χαράς» έχει επιστρέψει δυναμικά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με παλιούς και νέους χαρακτήρες να έχουν κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης κάθε Παρασκευή βράδυ.

Μεταξύ όμως των παλιών αγαπημένων χαρακτήρων της σειράς δεν είδαμε να επιστρέφει αυτός της κουτσομπόλας παπαδιάς του χωριού που με τον τρόπο της μάθαινε τα πάντα στο Κολοκοτρωνίτσι.

Σεναριακά η απουσία της δικαιολογήθηκε με το εύρημα ότι ο γιος του παπά παντρεύτηκε μια Φιλανδέζα και η παπαδιά πάει να τον βοηθήσει. Τι ισχύει όμως πραγματικά;

Η Μαίρη Ραζή, η οποία παίζει τη νέα κουτσομπόλα του χωριού αντικαθιστώντας κατά μία έννοια τον ρόλο της παπαδιάς, μίλησε στην κάμερα του Open και τη δημοσιογράφο Νόρα Παπαϊωάννου για τον πραγματικό λόγο που η ηθοποιός Ράνια Ιωαννίδου, που υποδυόταν την παπαδιά, δε συμμετέχει στα νέα επεισόδια και αυτός δεν είναι άλλος από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Το θέμα υγείας είναι πολύ προσωπικό για τον καθένα και δεν μπορώ να απαντήσω εγώ. Από κοινού με τον Χάρη Ρώμα συμφώνησαν να μην παίξει. Ήθελε αλλά δεν γινόταν», ανέφερε η ηθοποιός στεναχωρώντας τους φανς της σειράς.