Κακή εξέλιξη για τον Φατσέα: Τι του επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς»

Κακή εξέλιξη για τον Φατσέα: Τι του επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς»

Από ποιον κινδυνεύει και τι θα συμβεί με τη Σταυρούλα.

Η Τζόυς Ευείδη έδωσε συνέντευξη στο MyTV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία του φετινού [Καφέ της Χαράς» αλλά και της εξέλιξης του χαρακτήρα της Σταυρούλας.

Όταν ερωτήθηκε μάλιστα για το τι θα γίνει με τον Φατσέα στα επόμενα επεισόδια και τον νέο άνδρα που μπαίνει στη ζωή της νέας δημάρχου του Κολοκοτρωνιτσίου, η ηθοποιός απάντησε κάτι που δε θα άρεσε καθόλου στον πρώην τηλεοπτικό της σύζυγο Βαγγέλη Φατσέα, o οποίος προσπαθεί ακόμα να επανασυνδεθεί μαζί της.

Θα είναι μακρά η θητεία της Σταυρούλας στο δημαρχείο;
«Αν μακροημερεύω εγώ στη ζωή, ελπίζω και η Σταυρούλα στη δημαρχία. Δεν με νοιάζει αν θέλουν να την κάνουν από δήμαρχο κλητήρα, ούτε θα τους πω ποτέ τι θα κάνουν, γιατί είναι τόσο εμπεριστατωμένο αυτό που έχουν σκεφτεί ο Χάρης και η Άννα, και τόσο ψαγμένο, που ό,τι και να πω εγώ θα ‘ναι βλακεία».

Πώς εξελίσσεται η σχέση της με τον Φατσέα;
«Από τα επεισόδια που έχω μέχρι τώρα στα χέρια μου, ο Φατσέας συνεχίζει να περιτριγυρίζει τη Σταυρούλα σαν το πιράνχας, ενώ εκείνη δεν έχει πάρει είδηση όλες αυτές τις κομπίνες που κάνει εις βάρος της».

Ισχύει ότι ένας νέος άντρας μπαίνει στη ζωή της Σταυρούλας;
«Ναι. Στη ζωή της Σταυρούλας αλλά και στο δημαρχείο μπαίνουν καινούργιοι άνθρωποι. Ένας από αυτούς που θα δείτε στα προσεχή επεισόδια να μπαίνει είναι ο Όθων, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γραμματέα. Αυτή η ιστορία έχει αρκετό ψωμί, καθώς έχουν μία περίεργη σύνδεση».

Επομένως, ο Θεόδωρος θα παραμείνει σε δεύτερη μοίρα;
«Πάντα υπάρχει αυτό το απωθημένο γιατί είναι μοιραία γυναίκα. Μη κοιτάς που είναι βαριόμοιρη. Ανάμεσα στη Σταυρούλα και στον Θεόδωρο παραμένει αυτό το πλατωνικό στοιχείο, που δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει».