Το Mega είναι εδώ, ενωμένο δυνατό

Πότε κάνει τελικά πρεμιέρα το Mega

Η πρεμιέρα έχει πάρει αναβολή.

Σήμερα 3 Φεβρουαρίου ήταν να βγει στον αέρα το νέο Mega.

Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη όμως δεν έκανε ποτέ του πρεμιέρα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν θέματα που δεν έχουν ακόμη λυθεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» η πρεμιέρα του καναλιού παίρνει αναβολή για το διάστημα 10 με 17 Φεβρουαρίου.

Όπως σημειώνεται σχετικά το γεγονός ότι δεν έχει υπογραφή η σύμβαση για την τελική απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων έχει φέρει αυτή την καθυστέρηση. Αμέσως μετά την υπογραφή θα ανάψει και το «πράσινο» φως για τη χρήση του brand name του Mega.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του νέου καναλιού έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό.

Τις καθημερινές στο πρωινό, από τις 07:00 ως τις 11:00 θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο Νίκος Φιλιππίδης, η Τζίνα Μοσχολιού και η Μπάγια Αντωνοπούλου. Θα ακολουθεί ειδησεογραφική εκπομπή με τον Θανάση Φουσκίδη, τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και τη Δάφνη Καραβοκύρη και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει με το μαγκαζίνο του, στις 17:00 ή στις 17:30, μαζί με τον Παναγιώτη Τζένο και σχολιαστές την Ελένη Καλογεροπούλου και τον Θανάση Μαυρίδη. Στις 20:00 θα βγαίνει το δελτίο ειδήσεων με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Τα Σαββατοκύριακα, θα υπάρχει πρωινή εκπομπή που θα παρουσιάζουν ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Αρης Ραβανός. Θα υπάρχουν και αθλητικές εκπομπές, μία τα μεσημέρια με τον τους Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και Αντώνη Κατσαρό, και την Κυριακή το βράδυ με τον Αντώνη Καρπετόπουλο.