Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το «Big Brother»

Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το «Big Brother»

Ποιος θα είναι ο ρόλος του γνωστού παρουσιαστή.

Στην τελική ευθεία οδεύουν οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του «Big Brother» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το ριάλιτι που ήταν το πρώτο που μεταδόθηκε στην ελληνική τηλεόραση μέσω του ΑΝΤ1 έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα και όχι στην Πολωνία όπου εξετάστηκε ως εναλλακτική αν δεν ήταν έτοιμες οι εγκαταστάσεις.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία. Περισσότερες από 5 χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής έχουν φτάσει στο κανάλι ενώ έχουν ξεκινήσει και τα κάστινγκ για την επιλογή των παικτών που είναι σίγουρο ότι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι στην παρουσίαση του ριάλιτι. Μέχρι στιγμή πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευσθεί το συγκεκριμένο σενάριο.

Ερωτήματα υπάρχουν ως προς την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο ριάλιτι. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει συνδέσει το όνομά του με τέτοιου είδους εκπομπές την περίοδο της ακμής τους στην ελληνική τηλεόραση.

Το πρώτο σενάριο ανέφερε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι η φωνή του Μεγάλου Αδερφού. Ωστόσο όπως σημείωσε και η Νάνσυ Νικολαΐδου στην εκπομπή Μεσημέρι Yes, κάτι τέτοιο αποκλείεται να δούμε. Η παραγωγή επιθυμεί η φωνή του ριάλιτι να είναι εντελώς άγνωστη στους συμμετέχοντες, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις εκδοχές του σ’ όλον τον κόσμο.

Δεν αποκλείεται πάντως όπως σημείωσε η Νάνσυ Νικολαΐδου να δούμε τελικά τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε κάποιον ρόλο γκεστ στο ριάλιτι.