Αλλαγές… λόγω Survivor για τον ΑΝΤ1 – Με αυτή τη σειρά ετοιμάζεται να «χτυπήσει» τον ΣΚΑΪ

Το μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1

Η prime time της Κυριακής και οι βλέψεις του καναλιού του Αμαρουσίου.

Φέτος είναι αναμφίβολα η χρονιά του ΑΝΤ1.

Το πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου μέχρι στιγμής δικαίωσε και με το παραπάνω τις προσδοκίες των ιθυνόντων, με το κανάλι να μην επαναπαύεται λεπτό. Παρά την επιτυχία των σειρών «Άγριες Μέλισσες» και «Το Καφέ της Χαράς», ο ΑΝΤ1 δεν κάνει πίσω σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια απόλυτης κυριαρχίας.

 O «μεγάλος εχθρός» που ακούει στο όνομα MasterChef δεν έχει καταφέρει να πλήξει σημαντικά τις «Μέλισσες», αλλά το γεγονός πως ο σταθμός θέλει διακαώς την πρωτιά στο γενικό σύνολο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια. 

Έτσι, ετοιμάζει πρεμιέρα μεγατόνων με ένα πρόσωπο-εγγύηση στην επιτυχία στο τιμόνι. Ο λόγος για το «Your Face Sounds Familiar» και τη Μαρία Μπεκατώρου που… ρίχνονται ξανά στη μάχη. Το σόου μεταμφιέσεων επιστρέφει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20:45 πολλά υποσχόμενο για έκτη κατά σειρά σεζόν, με το κανάλι να θεωρεί πως πρόκειται για το ιδανικό πρόγραμμα για την κυριακάτικη prime time.

Το μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1

Οι Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και Γιώργος Μαζωνάκη κάθονται στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής, με τη Μπεκατώρου να κάνει για ακόμα μια φορά αυτό που ξέρει καλύτερα: Να διδάσκει ψυχαγωγία.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε πως θα αντιδράσουν τα αντίπαλα στρατόπεδα…