Πώς θα καλυφθεί τηλεοπτικά το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας

Πώς θα καλυφθεί τηλεοπτικά το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός αποκλειστικά στα κανάλια Novasports.

Ένα ακόμη ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα κριθεί στο γήπεδο των καναλιών Novasports. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 19:30 οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το ΟΑΚΑ το ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 23η αγωνιστική.

Από τις 17:40 θα ζήσουν τον παλμό του ντέρμπι με το pre game show της εκπομπής «Η Ώρα των Πρωταθλητών» από το γήπεδο με όλα τα τελευταία νέα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο αγώνας μεταδίδεται από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου, Νίκου Τζουάννη, Αποστόλη Λάμπου και Γιώργου Αργυρόγλου. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το post game show της εκπομπής «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την Κ19

Παράλληλα, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 12:00 θα μεταδοθεί στο Web TV του Novasports.gr και στο κανάλι Novasports στο YoυTube το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα υποδομής Κ19 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου και ρεπορτάζ του Άκη Κουζούλη. Λίγο πριν από τις μεγάλες μάχες της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, διεξάγονται τα ντέρμπι για το πρωτάθλημα υποδομής κάτω των 19 ετών.  Όλοι οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα ντέρμπι της κατηγορίας Κ19 μέσα από τις μεταδόσεις των παιγνιδιών που γίνονται απευθείας από το Web TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο YoυTube.