Στην αντεπίθεση το Star: Αυτή τη σειρά ρίχνει απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες»

Στην αντεπίθεση το Star: Αυτή τη σειρά ρίχνει απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες»

Αυτή τη σειρά ρίχνει στη μάχη του ανταγωνισμού.

Ανάβει διαρκώς ο ανταγωνισμός στην prime time των καναλιών.

Πριν από δέκα περίπου μέρες έκανε πρεμιέρα το «MasterChef» στο Star. Ο μαγειρικός διαγωνισμός του καναλιού της Κηφισιάς έχει βάλει δύσκολα στα υπόλοιπα προγράμματα.

Ο σταθμός όμως δεν σταματά εκεί. Εδώ και καιρό μεταδίδεται trailer της σειράς «Έτερος εγώ – Χαμένες ψυχές» όπου θα ενισχύσει το κανάλι στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει στις προτιμήσεις του κοινού.

Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα «Real» οι ιθύνοντες του καναλιού θα ρίξουν τη σειρά απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Με δεδομένο το lead in που θα δίνει το ριάλιτι μαγειρικής θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε αν η ελληνική σειρά θα μπορέσει να αποδυναμώσει τη μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1.

Η αστυνομική σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια είναι μία παραγωγή της Cosmote TV, αποτελείται από οκτώ επεισόδια και προβλήθηκε από τη συνδρομητική τηλεόραση. Το «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» παρουσιάζει μία σειρά δολοφονιών που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα.

Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer. Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).

Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής, συναντάμε τον Άκη Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση.