Ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ για το «Big Brother»

Ο προγραμματισμός του ΣΚΑΪ για το «Big Brother»

Τι έχει στα σκαριά το κανάλι του Φαλήρου.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία για την επιστροφή του «Big Brother».

Το πρώτο ριάλιτι που μεταδόθηκε στην ελληνική τηλεόραση έρχεται και πάλι στις οθόνες μας μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή επισήμως η ημερομηνία της πρεμιέρας ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι αρχές Μαρτίου θα είναι και πάλι στις οθόνες μας.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» ο ΣΚΑΪ έχει στον προγραμματισμό του να μεταδίδει το ριάλιτι Δευτέρα με Πέμπτη μετά τις «Οκτώ Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Θα διαρκεί μέχρι τη 1 μετά τα Μεσάνυχτα οπότε και θα υπάρχουν και πιο πικάντικες σκηνές.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι κάθε Κυριακή θα υπάρχει και live πρόγραμμα που θα διαρκεί περίπου 2,5 ώρες και θα έχουμε την αποχώρηση κάθε παίκτη μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Η παραγωγή στοχεύει στο να φέρει παλιά πρόσωπα του ριάλιτι γι’ αυτό και έχει κάνει πρόταση σε Τσάκα και Πρόδρομο από το πρώτο ριάλιτι που μεταδόθηκε πριν από 19χρόνια στον ΑΝΤ1. Όπως όλα δείχνουν ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι στην παρουσίαση χωρίς να έχει επισημοποιηθεί κάτι.

Τα γυρίσματα του ριάλιτι θα γίνουν στην Αθήνα. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού που θα βρίσκεται σε στούντιο στο Κορωπί δίπλα στον τόπο γυρισμάτων της σειράς «Άγριες Μέλισσες».