Στο πλευρό των «Ράδιο Αρβύλα» ο Λάκης Λαζόπουλος

Στο πλευρό των «Ράδιο Αρβύλα» ο Λάκης Λαζόπουλος

Τι είπε για την κόντρα των δύο πλευρών.

Έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Λάκη Λαζόπουλου βρήκαν οι «Ράδιο Αρβύλα».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αντώνη Κανάκη και του καναλιού του Φαλήρου. «Θέλω να είμαι σαφής. Όταν βάλλεται η σάτιρα είμαι δίπλα σ αυτούς που βάλλονται. Άρα στην περίπτωση αυτή στέκομαι δίπλα τους με σαφήνεια και καθαρότητα» απάντησε σε ερώτηση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό.

Σε ερώτηση για το αν θα είναι στο Mega τόνισε: «Όχι, δεν το γνωρίζω. Τα παρακολουθώ όλα αυτά που γράφονται αλλά ξέρετε κάτι εσείς που εγώ δεν ξέρω; Αν το γνωρίζεις εσύ ας μου το πεις. Ειλικρινά δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Απολύτως. Αν γίνει, θα τα πούμε όλα στην συζήτηση και θα σας ενημερώσω».

«Να γίνω …παρακαλετάκιας; Ούτε ήμουν, ούτε πρόκειται να γίνω. Εδώ δεν εξήγησα τα τελευταία χρόνια στο κόσμο τι είναι όλο αυτό που περνάω και φυσικά αναφέρομαι στον αγώνα που δίναμε με την Τασούλα. Θα το κάνω τώρα; Λέγανε διάφορα,ούτε απαντούσα… Προτιμώ στην ζωή μου να δω την μεταστροφή ενός ανθρώπου , παρά να δω μια άλλη πλευρά, μέσα σ εμένα. Δεν θέλω να δω τον εαυτό μου να εχθρεύεται, δεν θέλω να γίνω σαν τους ανθρώπους που μεταλλάσσονται. Όχι… Εγώ θέλω να κρατήσω όρθια την ακεραιότητα την δική μου όπως μου την έμαθε το σπίτι μου . Οι άλλοι μπορεί να σκέφτονται ότι θέλουν για μένα…» σημείωσε για το αν θέλει να βρίσκεται στην τηλεόραση.