Γιώργος Λιάγκας: Η αλήθεια για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και το μέλλον της εκπομπής «Μεσημέρι»

Γιώργος Λιάγκας: Η αλήθεια για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και το μέλλον της εκπομπής «Μεσημέρι»

Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν για το «Μεσημέρι»;

Τονωτικές ενέσεις έγιναν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μετά την απομάκρυνση της Κάλιας Ελευθερίου και την ένταξη των Έλενας Κώνστα και Νίκου Γεωργιάδη στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στις αλλαγές αυτές, ενώ άνοιξε και το κεφάλαιο «2ος χρόνος συμβολαίου με τον ΣΚΑΪ», ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει περίπτωση η εκπομπή του να συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν.

«Ελπίζουμε να γίνουμε πολύ γρήγορα ομάδα με τα νέα πρόσωπα και να συνεισφέρουν στην εκπομπή. Είναι μια εκπομπή καθημερινή, η οποία ξεκίνησε και πήγαινε πάρα πολύ καλά όπως ξέρετε. Την αγάπησε ο κόσμος με το καλημέρα και έκανε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις. Μετά συνέβησαν κάποια γεγονότα, τα οποία τα ξέρετε, ‘τραυματίστηκε’ η εκπομπή και προσπαθούμε πια να ορθοποδήσουμε και να βρούμε τις περπατησιές μας. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν το έχω βάλει ποτέ κάτω, θα το βάλω τώρα;», είπε και συνέχισε:

«Είναι πάρα πολύ νωρίς για να δούμε τι θα κάνουμε του χρόνου. Θα πρέπει να δούμε πώς θα σταθεί αυτή η εκπομπή που πια δείγματα δείχνουν πως αρχίζει ξανά να στέκεται και να ανεβαίνει. Αν, λοιπόν, η εκπομπή φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και για τον ΣΚΑΪ και για εμένα, θα συνεχιστεί. Αν δεν φτάσει θα κάτσουμε με τον ΣΚΑΪ να συζητήσουμε τι θα κάνουμε στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου μας».

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ακόμα και αν η εκπομπή του συνεχίσει, η απομάκρυνση κι άλλων συνεργατών του θεωρείται δεδομένη…