Πρεμιέρα στον ALPHA για το «Καλύτερα δε Γίνεται»

Ναταλία Γερμανού: Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για το μέλλον της στον σταθμό

Συνεχίζει στο κανάλι της Κάντζας;

Παραμένει στο ALPHA για ακόμα μία σεζόν η Ναταλία Γερμανού.

Το κανάλι, με επίσημη ανακοίνωσή του, ενημέρωσε πως η παρουσιάστρια συνεχίζει κανονικά στο πόστο της για τη σεζόν 2020 – 2021, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για τους συνεργάτες της.

Η ανακοίνωση του σταθμού έχει ως εξής:

«O ALPHA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ναταλία Γερμανού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάς κρατάει την καλύτερη παρέα τα Σαββατοκύριακα, μέσα από την εκπομπή της, ‘Καλύτερα δε γίνεται’.

Η Ναταλία κρατάει τα ηνία της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου εδώ και δύο σεζόν, αφού οι τηλεθεατές της δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους αναδεικνύοντάς την πρώτη στην τηλεθέαση με διαφορά.
Οι καλύτερες σχέσεις χτίζονται με βάση τα αμοιβαία συναισθήματα κι έτσι o ALPHA με χαρά εμπιστεύεται και πάλι την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στα έμπειρα χέρια της Ναταλίας Γερμανού, όπως και η ίδια δείχνει την εμπιστοσύνη της στο δυναμικό και τις προθέσεις του σταθμού».

Μέχρι στιγμής, πάντως, αυτό που θεωρείται βέβαιο σε ό,τι αφορά στον νέο κύκλο της εκπομπής, είναι η αποχώρηση του Κώστα Τσουρού, χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν η Ναταλία θα ανανεώσει εντελώς την ομάδα της ή αν κάποιοι από τους συνεργάτες της θα παραμείνουν.