«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»: Ποιοι συνεργάτες ετοιμάζονται να δουν την πόρτα της εξόδου

«Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»: Ποιοι συνεργάτες ετοιμάζονται να δουν την πόρτα της εξόδου

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα...

Ο Γιώργος Λιάγκας μένει, η ομάδα του… αποδεκατίζεται.

Αυτό τουλάχιστον ισχύει σύμφωνα με όσα ακούγονται στο κανάλι του Φαλήρου για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η οποία μπορεί μεν να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσει και του χρόνου, χωρίς δε τους ίδιους συνεργάτες.

Μετά την απομάκρυνση της Κάλιας Ελευθερίου και την αντικατάστασή της από τους Νίκο Γεωργιάδη και Έλενα Κώνστα σειρά έχουν κι άλλα μέλη του πάνελ, καθώς το κανάλι μπορεί να θεωρεί τον Λιάγκα δυνατό χαρτί, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την ομάδα του. Αν και ο σταθμός είναι ευχαριστημένος από την παρουσία της Κατερίνας Γκαγκάκη, δεν συμβαίνει το ίδιο με το δίδυμο Τσολάκη-Παπανώτα.

Στο Φάληρο η απομάκρυνσή τους θεωρείται δεδομένη. Από τη μία η Τσολάκη δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό ούτε σαν κεντρική παρουσιάστρια ούτε ως μέλος του πάνελ -η πρώτη εκπομπή που της έδωσαν κόπηκε λίγο μετά το ξεκίνημά της- και από την άλλη ο Δημήτρης Παπανώτας δεν «έδεσε» ιδιαίτερα με τον Λιάγκα.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να γνωρίζει πως το τέλος του από την εκπομπή πλησιάζει, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου για την εκπομπή του OPEN «Μεσημέρι YES» έχει ήδη κάνει κρούση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή προκειμένου να μεσολαβήσει ώστε να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια στον ALPHA.

Σενάριο, βέβαια, που δεν μοιάζει πιθανό μιας και δεν αποχώρησε έχοντας τις καλύτερες σχέσεις. Συγκεκριμένα, επέλεξε να εγκαταλείψει το Happy Day  όταν ο παραγωγός αρνήθηκε να του κάνει αύξηση της τάξεως των 200 ευρώ.

Για να δούμε, με ποιους θα συνεχίσει τελικά ο Γιώργος Λιάγκας;