Ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του ALPHA

Ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του ALPHA

Ποιοι θα παραμείνουν στο πρόγραμμα.

Σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται στο πρόγραμμα του ALPHA.

Το κανάλι της Κάντζας που μένει την περασμένη σεζόν πάλευε για την πρωτιά στις προτιμήσεις του κοινού έχει χάσει μεγάλο κομμάτι από το ποσοστό του. Είναι ενδεικτικό ότι κινείται μεταξύ 3ης και 4ης θέσης με το ποσοστό του αρκετά κάτω από τον ανταγωνισμό.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό απόρροια της όχι και τόσο καλής πορείας του στους πίνακες τηλεθέασης. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» αυτές θα συνεχιστούν και θα συμπληρώσουν το παζλ του φετινού προγράμματος αλλά σε μεγάλο ποσοστό και αυτό της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου της Ναταλίας Γερμανού θα ακολουθήσει αυτή για το συμβόλαιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος» η παρουσιάστρια θα παραμείνει στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Στο δυναμικό του σταθμού θα παραμείνει ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με την ξανθιά παρουσιάστρια να μην έχει αποσαφηνιστεί τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά την Αντελίνα Βαρθακούρη που υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο, θα ξεκινήσει γυρίσματα για την on road εκπομπή της που θα μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση Δευτέρα με Παρασκευή μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» ανεξάρτητα από τις φετινές επιδόσεις της εκπομπής, η Αντελίνα Βαρθακούρη θα είναι στο πρόγραμμα του καναλιού και την επόμενη σεζόν.

Στο πρόγραμμα του καναλιού θα παραμείνει και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Το «Divided» ολοκληρώνεται τον Μάρτιο και ο παρουσιαστής, που έχει συμβόλαιο σε ισχύ συζητά για μία εκπομπή που θα μεταδίδεται στη late night ζώνη του καναλιού.

Όσον αφορά τη μυθοπλασία η «Μουρμούρα» θα συνεχιστεί για 8η σεζόν όπως αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με το «Έλα στη θέση μου».