Νέο θρίλερ Acun – ΣΚΑΪ

Ποιο πρόγραμμα είναι και πάλι στο προσκήνιο.

Από χίλια κύματα έχει περάσει η συνεργασία του Acun Ilicali και του ΣΚΑΪ.

Το περασμένο καλοκαίρι λίγο έλειψε να έχουμε το φινάλε αυτής της συνεργασίας. Στο επίκεντρο βρέθηκε το «Survivor» αφού ο Τούρκος παραγωγός ήθελε να βγει και φέτος στον αέρα, κάτι που έβρισκε αντίθετο το κανάλι του Φαλήρου.

Τελικά οι δύο πλευρές βρήκαν την «χρυσή» τομή τόσο με το «The Voice» όσο και με το «My Style Rocks». Όπως φαίνεται όμως το ίδιο αναμένεται να συμβεί και το φετινό καλοκαίρι. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tvnea.com ο Acun επιθυμεί και πάλι να μεταδοθεί το «Survivor» στον ΣΚΑΪ.

Όπως είναι λογικό το κανάλι αντιδρά αφού ο τελευταίος κύκλος «Ελλάδα – Τουρκία» δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης.

Στον ΣΚΑϊ η prime time ζώνη είναι σχεδόν κλεισμένη αφού οι «Οκτώ λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου θα συνεχιστούν και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα είτε θα υποκύψει ο ΣΚΑΪ και θα δούμε και πάλι το ριάλιτι επιβίωσης ξανά στις οθόνες μας είτε θα υποκύψει ο Τούρκος παραγωγός και θα βγει στον αέρα μόνο το «Voice» την επόμενη. Υπάρχει βέβαια ανοιχτό και το ενδεχόμενο διακοπής της συνεργασίας των δύο πλευρών.