Αυτή είναι η νέα σειρά του ALPHA

Αυτή είναι η νέα σειρά του ALPHA

Πότε μπαίνει στο πρόγραμμα.

Νέα ξένη σειρά μπαίνει στο πρόγραμμα του ALPHA.

Η σειρά με τον τίτλο «The Rookie» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και θα πάρει τη θέση της σειράς «Βερσαλλίες» που ολοκληρώνει τον κύκλο της. Η νέα αστυνομική σειρά του ALPHA θα μεταδίδεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 11 το βράδυ.

Σύμφωνα με την περιγραφή στο δελτίο τύπου του ALPHA: «Το να κάνει κανείς μια νέα αρχή στη ζωή του δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά αν ζει στην επαρχία, όπως ο Τζον Νόλαν. Μετά από ένα ατυχές γεγονός που έφερε στη ζωή του τα πάνω κάτω, ο Τζον κυνηγά τώρα το όνειρό του να ενταχθεί στο δυναμικό του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες (L.A.P.D.).

Ως ο πιο ώριμος σε ηλικία νεοσύλλεκτος όμως, αντιμετωπίζει την επιφυλακτικότητα των αξιωματικών και των συναδέλφων του, που προσπαθούν να καταλάβουν αν πρόκειται για μια περίπτωση άντρα σε κρίσης μέσης ηλικίας ή για ένα κρυφό αστέρι της προάσπισης του νόμου.

Αν δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων με τους νεότερους της ομάδας ή με τους εγκληματίες, τότε θέτει σε κίνδυνο τη ζωή όλων. Αν όμως παίξει καλά το χαρτί της εμπειρίας του, της αποφασιστικότητας και των έξυπνων ελιγμών, τότε θα πρόκειται για το απόλυτο «success story».

Τι από τα δύο ισχύει όμως, μένει να φανεί εκεί έξω στο δρόμο».