Ενισχύεται το πρόγραμμα του Open το δεύτερο μισό της σεζόν

Ενισχύεται το πρόγραμμα του Open το δεύτερο μισό της σεζόν

Ποιες εκπομπές θα κάνουν πρεμιέρα.

Νέες εκπομπές θα μπουν στο πρόγραμα του Open το δεύτερο μισό της σεζόν.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος», η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη φέρνει τρεις νέες εκπομπές που θα ενισχύσουν σημαντικά το πρόγραμμα του καναλιού. Η πρώτη δεν είναι άλλη από το «Just the 2 of Us» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Μαρτίου.

Το show με τραγουδιστές και celebrities που γνωρίσαμε μέσα από το Mega έρχεται σε παρουσίαση του Νίκου Κοκλώνη. Στα παρασκήνια θα είναι η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα και ο δεύτερος κύκλος του «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή. Η ταξιδιωτική εκπομπή με την σκηνοθετική υπογραφή του Κώστα Καπετανίδη την περσινή σεζόν άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Ενισχύεται το πρόγραμμα του Open το δεύτερο μισό της σεζόν

Σύμφωνα με το «TV Έθνος» δεν αποκλείεται να δούμε τη φετινή και τη νέα εκδοχή του «Πάμε Πακέτο». Η επιτυχημένη εκπομπή με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου μετακόμισε στο Open μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιο με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα επανασχεδιάζεται η εκπομπή «Μεσημέρι Yes» όπου θα γίνουν αλλαγές σε θεματολογία αλλά και δομή. Ακόμη στο πρόγραμμα της prime time ζώνης θα μπουν ξένες σειρέςπου εξασφάλισε το κανάλι.