Ο Αντώνης Κανάκης απαντά για πρώτη φορά για ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ

Ο παρουσιαστής πήρε για πρώτη φορά θέση.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Mega βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής, που δίνει σπάνια συνεντεύξεις, άνοιξε την καρδιά του στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη μίλησε για τα πάντα ενώ δε θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά και στα «διαζύγια» με ΑΝΤ1 αλλά και ΣΚΑΪ.

Αμφότερα συζητήθηκαν πολύ στους τηλεοπτικούς κύκλους. Ιδιαίτερα αυτό με τον ΑΝΤ1 όπου ήταν αιφνιδιαστικό αφού οι πλευρές μετρούσαν πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας και τίποτα δεν προμήνυε μία τέτοια εξέλιξη.

«Δεν νομίζω ότι αυτά που συνέβησαν θα με εμποδίσουν στο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Στη δική μας περίπτωση, εμείς ήμασταν πολύ ήσυχοι έως αθόρυβοι για 30 χρόνια περίπου. Τόσα πολλά χρόνια, τόσο αθόρυβοι… Έχουμε μόνο δύο περιστατικά τον τελευταίο καιρό, απλά ήταν κοντινά και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο. Δεν μπορώ να συγκρίνω σε καμία περίπτωση τη σχέση μου με τον ΑΝΤ1 και τους λόγους με αυτό που έγινε με τον ΣΚΑΙ. Ο ΑΝΤ1 για μένα έχει άλλη σημασία στη ζωή μου. Τώρα, αυτό που έγινε, αλήθεια βαριέμαι, δεν θέλω άλλο» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Σημειώνεται ότι την επόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 22:00 το βράδυ αναμένεται και η πρώτη ζωντανή εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» μέσω του youtube.