Ολυμπιακός – Γουλβς μέσω youtube από την Cosmote TV!

Η κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα.

Δωρεάν μέσω του καναλιού της στο youtube θα μεταδώσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γουλβς η Cosmote TV.

Ο πρώτος αγώνας των «ερυθρολεύκων» για τη φάση των «16» του Europa League την Πέμπτη στις 22:00 το βράδυ θα γίνει με κλειστές πόρτες. Η απόφαση του υπουργείου Υγείας να διεξαχθούν όλες οι αθλητές δραστηριότητες κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες φέρνουν την ομάδα του Πειραιά να δώσει τον κρίσιμο αγώνα χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου παρά το τεράστιο ενδιαφέρον.

Η Cosmote TV, που έχει και τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα αλλά και όλου του Europa League, αποφάσισε να δείξει τον αγώνα δωρεάν μέσω του καναλιού της στο youtube. Την σχετική είδηση αποκάλυψε ο Γιώργος Θαναηλάκης, που μεταδίδει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Cosmote TV, μέσα από τον αέρα του «Sport24 Radio».

Έτσι θα μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθήσουν χωρίς να είναι συνδρομητές της. Κάτι παρόμοιο δεν έχει ξαναγίνει για αγώνα ελληνικής ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Την σχετική είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η Cosmote TV. Η κίνηση αυτή «χρυσώνει» κάπως το χάπι για τους φίλους του Ολυμπιακού που δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το σπουδαίο ματς.